Frågor och svar om vår e-handel

Ja

Ja, alla tidigare sparade konfigurationer från bygg din tank ligger kvar och kan när som helst läggas i varukorgen och beställas.

Ja, fyll i ditt organisationsnummer i kassan och tryck på "hämta adress". Din adress hämtas automatiskt och vi gör samtidigt en kreditkontroll. Om du blir godkänd kan du lägga din order direkt.

Våra underjordstankar säljs i första hand via någon av våra certifierade distributörer.

Nej, vi säljer enbart till företag.

Ja du kan använda vår e-handel men om du är ny kund kan du inte registrera dig med organisationsnummer. Har du en annan organisationsform än aktiebolag måste du kontakta oss för att skapa ett konto.

Kontakta oss så hjälper vi dig.

Ja du behöver logga in. Om du inte har ett konto kan du registrera dig här så skickar vi inloggningsuppgifter till dig.

Alla order från webben kommer att levereras så snart som möjligt men har du särskilda önskemål kan du ange det i kommentarsfältet.

Om du är ny kund kan du inte byta leveransadress vid första ordertillfället. Nästa gång kan du välja att ange en tillfällig leveransadress, denna kommer inte att sparas till senare tillfällen.

Ja, du kan ladda upp en egen PDF eller JPG i kassan.

Prova att ange organisationsnummer i ett annat format.

Det finns flera leveransalternativ att välja mellan. Vill du använda ditt eget transportavtal väljer du "kundens eget avtal". Då bokar vi på det avtal vi har registrerat på er. Är det första gången du lägger en order hos oss och vill ha leveransen på eget avtal specificerar du transportör och ert avtalsnummer i kommentarsfältet.

Hittar du inte svaret på det du söker?

Kontakta oss via mail, telefon eller via vår chatt till höger.

Kontakta oss